Runner up

IMG_3549_Fotor IMG_3554_Fotor IMG_3555_Fotor IMG_3562_Fotor IMG_3561_Fotor IMG_3567_Fotor IMG_3569_Fotor IMG_3570_Fotor IMG_3566_Fotor IMG_3571_Fotor IMG_3587_Fotor

Finally some decent game that also generated a good score, 2nd place at Skandia Tour Elit at Hooks Golf Club! 

Nu i helgen var jag nere i Jönköping med några vänner för att tävla den femte omgången av Skandia Tour Elit på Hooks Golfklubb och efter stabilt spel med bara några få missar så slutade jag på en andra plats med scorerna 76-76-73. Jag avslutade med en väldigt onödig dubbel på sista hålet det tredje varvet från 104 meter mitt i fairway vilket var väldigt segt, men jag klättrade ändå från en 7:e plats till en 2:a plats! Förutom det och två dubblar till på hål 13 så är jag riktigt nöjd med helgen! Utslagen har blivit mycket bättre, puttningen satt riktigt bra framför allt sista rundan och även om järnslagen och närspelet inte riktigt var så bra som det brukar så fungerade det bra ändå. Nu är det inte så många tävlingar kvar på säsongen och det märkas att hösten snart är här då det börjar bli riktigt kallt på morgnarna och kvällarna.. Ibland önskar jag att det bara kunde vara sommar året om. Men men, ha en grym kväll så hörs vi!

I was down in Jönköping this weekend with some friends to play the 5th Skandia Tour Elite at Hooks Golf Club and after three stabil rounds I finished 2nd with the scores of 76-76-73. I finished the last round with a really bad bubble bogey on the last hole from 104 meters in the middle of the fairway which was a bummer but I still advanced from a 7th place to a 2nd! Apart from that and two other doubles on hole number 13 I’m very pleased with my game. My tee shots are getting better and my putting was really good this weekend and even though my irons and shortgame wasn’t as good as i use to be it turned out well anyway. Now there are only a few competitions left and you can tell that the summer is almost over since both the mornings and the evenings are getting cooler. Sometimes I just wish it could be summer all year around. Anyway, I hope you are having a great evening and I’ll talk to you soon!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!