No place like home

IMG_3421_Fotor IMG_3429_Fotor IMG_0014_Fotor IMG_3444_Fotor IMG_3470_Fotor IMG_3473_Fotor IMG_3477_Fotor IMG_3482_Fotor IMG_3495_Fotor IMG_3507_Fotor IMG_3527_Fotor

The perfect way to end a great summer!!

Det finns verkligen ingen bättre plats än hemma!! Även om jag älskar att resa runt och tävla och få se nya ställen hela tiden så är det sådan enorm lyx att få komma hem till det här när man har en minut över. Det är så annorlunda här uppe på något vis, tempot är lugnare, det är mycket mindre stress, naturen är helt galet vacker och det är alltid lika kul att få komma hem och träffa familjen och alla vänner. Förra veckan var ju ganska fullspäckad med träning och tävling så det var galet skönt att få avsluta sommaren på det här sättet. Det var lätt en av de bästa kvällarna på hela sommaren! Nu är jag tillbaka i Uppsala och det ska ändå bli lite skönt att få komma in i rutinerna igen nu när semestern är över. Det är dock en hel del tävlingar kvar innan den här säsongen är slut så det kommer nog vara lite stökigt ett tag till framöver. Redan på fredag drar jag ner till Hook för att tävla nästa Skandia Tour Elit och eftersom det inte riktigt gick vår väg under JSM-Klubblag så är jag väldigt revanschsugen inför helgen!

There truly is no place like home!! Even though I love to travel around the world to compete and be able to discover new places all the time there is nothing that can compete with the luxury of coming home to this. It is so different up here somehow, it is so peaceful, the nature is absolutely stunning and it is always great to come home to family and friends. Last week was pretty intense with all the tournaments and stuff so it was really nice to end the summer like this. It was definitely one of the best nights this summer! Now I’m back in Uppsala and I have to say it’s gonna be nice to get back to my routines again now that the summer is over. However there are still a lot of competitions left before the season is over so it will probably be a bit chaotic for a couple of weeks more. On Friday I’m off to the next Skandia Tour Elite down in Hook and since it didn’t really go our way at the Swedish Junior Team Championship last week I’m quite hungry for revenge this weekend! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!