Did somebody say 180 holes?

IMG_0010_Fotor IMG_0011_Fotor IMG_0013_Fotor

Love these long days out on the course!

Nu är 90 av de ca 180 hål som jag ska spela den här veckan avklarade och efter ett inspel och två 36-hålstävlingar på tre dagar är jag ganska slut i kroppen kan jag säga.. Det var enormt skönt med en vilodag idag och att bara få ta det lugnt och hänga med lite skönt folk ute i solen var guld värt! Ganska bra uppladdning inför helgens JSM ändå ;). Spelet känns fortfarande riktigt bra (jag måste bara hålla mig borta från de större och fruktansvärt onödiga missarna) och efter en 2:a och 5:e plats är jag ruggigt taggad på en seger nu! Det ska dessutom bli enormt kul att få tävla med teamet igen. Imorgon är det inspel på Burviks GK, som jag har hört är ganska kort men knicksig, och på lördag börjar alvaret! Nu tänkte jag lägga mig vid polen och ta vara på dagens sista solstrålar. XO

90 out of the 180 holes I will play this week are now finished and after one practice round and two 36-holes competitions in three days I’m pretty exhausted.. It was enormously nice to have a day off today and to be able to just relax and hang out with friends out in the sun was golden! The perfekt way to recharge for JCS this weekend ;). My game still feels very solid (I just have to stay away from the big and highly unnecessary mistakes) and after a 2nd and 5th place I’m ready for a win now! Also it will be extremely fun to play with the team again. We have our practice round at Burvik GC tomorrow and the competition starts on Saturday! Now I’m gonna lay down by the pool and enjoy today’s last rays of sunshine. XO

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!