Gotland

IMG_3231_Fotor IMG_3232_Fotor IMG_3234_Fotor IMG_3266_Fotor IMG_3295_Fotor IMG_3298_Fotor IMG_3324_Fotor IMG_3328_Fotor IMG_3344_Fotor

Absolutely love this place!

Tre dagar på den här lilla ön är allt jag behöver för att aldrig vilja åka därifrån. Det är så sjukt härligt att få komma dit och bara koppla av en stund, umgås med familjen, sola och bada och njuta av den unika miljön som finns där. Trotts att Gotland bara ligger några mil från Stockholm så känns det precis som att man har kommit utomlands, och efter den regniga sommaren som vi har haft i Stockholm hittills i år så var några dagar i solen precis vad jag behövde. Jag lyckades faktiskt nästan sola bort min fina golfbränna också, men bara nästan. Nu är jag tillbaka på fastlandet igen och imorgon drar tävlingarna igång och det ska bli riktigt kul att få lira lite golf igen! Jag har två JMI tävlingar den här veckan och i helgen är det JSM-klubblag omgång två som står på schemat så var nog bra med lite vila inför det. Nu ska Jag och brorsan iväg till banan för att träna och spela in banan inför morgondagen. Vi hörs!

Three days on this island is all that’s needed to make me never wanna leave. It is so incredible nice to be able to come here and just relax for a moment, be with family, be out in the sun and take a swim in the ocean or just enjoy the unique environment out here. Even though Gotland is just a few miles away from Stockholm it feels exactly like you’re in some exotic country abroad when you’re here, and after the rainy summer I’ve had in Stockholm so far, a few days in the sun was just what I needed. I almost got rid of my golf tan during these days, but just almost. Now I’m back at mainland again and tomorrow all the tournaments starts and I’m really looking forward to play some golf again! I have two JMI-tournaments this week and the second round of the Swedish Junior Team Championship starts this weekend so I think it was really good to get som time off before that. Now my brother and I are off to the golf course to practice some and prepare for tomorrow. See you! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!