invisible progress

Home / COMPETITION / invisible progress

invisible progress

DSC00885_Fotor

DSC00887_Fotor DSC00915_Fotor DSC00919_Fotor 2014-07-05 23_Fotorklm 2014-07-05 23_Fotor

Some old pictures and memories from Gotland with family and friends <3

Hej alla glada, hoppas ni har det bra! Just nu sitter jag nere i Nynäshamn och väntar på nattfärjan som ska ta mig till Gotland för en liten minisemester i några dagar. Det känns som att jag har suttit i bilen hela dagen efter att ha kört ner från Sundsvall efter en mer eller mindre misslyckad tävling. Eller misslyckad är kanske dumt att säga eftersom varje tävling för med sig någonting bra, men efter två halvknackiga varv på Nordea Tour LET-accessen som går där uppe så missade jag cutten och får ta mitt pickpack och åka vidare… Det är aldrig kul att prestera dåligt men nu får jag ju faktiskt lite tid över till att spendera med familjen innan sommaren är över och det var i alla fall kul att få hälsa på lite släkt medans jag var där uppe i norr. Det är bara så himla frustrerande när jag känner att jag har spel för att gå riktigt lågt men ändå inte får till någon vettig score! Att det dessutom har känts så under en längre tid gör inte saken bättre. Men det är bara att träna på och nästa vecka kommer nya tävlingar med nya chanser till utveckling så det ser jag fram emot, men först; solsemester på mitt absoluta favvoställe med mina absoluta favoriter!! Kram på er 🙂

Hey you all, hope you are having a great time! Right now I’m in Nynäshamn waiting for the night ferry to take me to Gotland for a mini vacation for a few days. It feels like I have been sitting in the car all day since I drove down from Sundsvall today after quite a failure at this weeks tournament. Or maybe it’s a same to say it was a failure because you can always bring something good out of it, but after two mediocre rounds at the Nordea Tour LET-access I missed the cut and had to pack all my stuff and move on to the next stop… It is never fun to perform badly but at least I get to spend some time with my family now and it was fun to hang out with some relatives while I was up north. It’s just sooo frustrating when it feels like I have the capacity to score really low but the score says otherwise! The fact that I have felt this way for quite some time now only makes it worse. But you just gotta keep moving and luckily there will be new tournaments and new possibilities for me next week which I’m really looking forward to, but first; vacations in the sun at my absolute favorite place with my absolut favorite people!! Hugs and kisses 🙂

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!