Vacation times

Hej hörni! Jag vet att det var ett bra tag sedan jag uppdaterade senast och jag har tänkt nästan varje dag den senaste månaden att jag ska ta tag i det här igen och nu äntligen hände det! Bloggsemestern är med andra ord över så ni kan förvänta er att inläggen kommer börja rulla in dagligen igen 🙂 Det är ju inte så mycket kvar av sommaren och det har ju hänt en hel del den senaste tiden och det här kunde ha blivit världens längsta inlägg, men jag tänkte att bilderna får tala för sig själv den här gången. Bilderna är från JSM-Klubblag, Åre, Gotland, International European Ladies’ Amateur Championship, Stockholm och lite andra stället och event! Hoppas ni får en härlig kväll så hörs vi imorgon!

Hey guys! I know it has been quite a while since you heard from me last time and have been thinking about doing a new update almost every day for a month now and finally it happened! The blog-vacation is over in other words and you can now expect daly  updates again 🙂 It is not much left of the summer and a lot has happened the last couple of weeks so this could be the longest update ever but I am just gonna let the pictures speak for them selves this time. The pictures are from the Swedish Junior Team Championship, Åre, Gotland, the International European Ladies’ Amateur Championship, Stockholm and some other places and events! Hope you are having a great evening and you will hear from me tomorrow! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!