Good to be back!

IMG_1493_Fotor IMG_1500_Fotor IMG_1513_FotorIMG_1537_FotorIMG_1504_Fotor

It feels good to be back on track!

Fick till ett riktigt bra träningspass med Henrik idag! Det kändes verkligen som att jag kom tillbaka på rätt spår igen svingmässigt och bollarna började flyga som de ska igen, vilket var riktigt kul att se. Jag har haft det lite kämpigt de senaste veckorna och under den tiden hann jag faktiskt tävlat två tävlingar där varken spelet satt som det skulle samtidigt som jag kämpade med en förkylning som inte gjorde saken lättare.. Jag är inte riktigt helt frisk än men det kändes bra att få komma ut och slå lite Henrik och nu har vi fått lite koll på vad vi behöver träna på framöver. Nästa tävling är antingen JSM slag eller SM Match om två veckor och förhoppningsvis är jag helt frisk och kan köra fullt ut tills dess!

Had a really good practice session with Henrik today! It truly felt like I got back on track with my swing and it was so much fun to see the ball fly like it should again. I have had a couple of rough weeks lately and I actually played two tournaments during this period when nothing seemed to work at all golf wise and I have also been struggling with the flu for a while now… I have not recovered entirely jet but it felt really good to come out and practice some with Henrik again and I think we got a better picture of what I need to practice on going forward. Next tournament will be either the Swedish Junior Championship or Swedish Championship Match Play in two weeks and hopefully I will be fully recovered and able to go all in by then!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!