The Thaiboat

In FOOD

IMG_1475_Fotor IMG_1479_Fotor IMG_1489_Fotor IMG_1486_Fotor

Best thai restaurant ever!

Det var så mysigt att få träffa hela familjen igen nu när alla var nere i Uppsala/Stockholm i helgen, jag kommer knappt ihåg när alla var samlade på ett och samma ställe senast… Jag och pappa fick dessutom en hel dag för oss själva igår när de andra hade åkt hem. Vi passade på att åka till bland annat Stockholm Outdoor som hade mässa nu i helgen och där kunde man hitta allt möjligt roligt för utomhusaktiviteter. Vi tog också en sväng förbi Barkarby innan vi bestämde oss för att käka lunch på ett ställe som heter Thaiboat nere på Söder. Det var riktigt god mat där och de hade också en flytande sandstrand där man kunde sitta och bara ta en drink i solen om man kände för det. Riktigt fränt ställe som rekommenderas om man har vägarna förbi Södermalm nån gång. Imorgon blir det träning på Bro Hof med Henrik!

It was so nice to see my entire family again when they all came down to Uppsala/Stockholm this weekend, I can barely remember the last time we all were gathered at the same place… Me and dad also got an entire day to ourselves when the others went home again. We took the time to visit Stockholm Outdoor where you could find all sorts of fun stuff for outdoor activities. We also took a turn to Barkarby before we decided to eat lunch at a place called the Thaiboat down by the chore in the city. The food was amazing and they also had a floating beach were you could just relax in the sun and have something to drink if that was what you wanted. It was a really cool place and I really recommend it in case you find yourselves at Södermalm in Stockholm. Tomorrow it is time for practice with Henrik at Bro Hof!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!