Graduation!!

This was definitely one of the best days in a very long time! 

Studenttiderna i Uppsala är verkligen något alldeles extra och det var sååå häftigt att få uppleva det i fredags när det äntligen var min tur att ta studenten!! Det kändes dock lite konstigt att fira allting nu när jag har ett fjärde år på gymnasiet att se fram emot till hösten… Men i och med att jag inte kommer tillhöra en klass på samma sätt och knappt kommer vara i skolan nästa läsår så ville jag fira studenten med min riktiga klass! Och faktum är att jag egentligen har tillräckligt mycket poäng och tillräckligt bra betyg för att vara klar med gymnasiet och åka över till USA för att plugga på college redan i höst, men jag känner att ett år till på golfgymnasiet bara kommer vara till min fördel!

Ps. För er som undrar så kommer jag ha min mottagning nästa år när jag verkligen är klar med skolan, så det här var mer ett inofficiellt firande!

Graduation in Uppsala is something out of the ordinary and it was really cool to experience it last Friday when it finally was my turn to graduate!! However it felt a little bit weird to celebrate everything now since I have a fourth year to look forward to next fall… But since I will not belong to a class in the same way and barely even go to school next year I wanted to celebrate graduation with my real classmates! And truth is I do actually have enough points and good enough grades to be done with high school now as well, but I think one extra year here in Uppsala before I head off to college in the US will only serve me good!

Ps. For those of you who wonder I will have my reception next year when I am truly done with school, so this was more an unofficial celebration!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!