4th at Elite

IMG_0066_Fotorkpö

Det blev “bara” en fjärde plats i helgens tävling till slut. Jag öppnade riktigt bra och var ett under par efter 6 hål, men sedan gjorde jag några onödiga missar som gjorde att scoren rann iväg… Jag slutade fem slag efter segraren med scorerna 79-78-77 och förutom två tripplar och en dubbel så är jag faktiskt väldigt nöjd med helgens tävling! Det var verkligen ingen lätt bana och det här är min bästa placering på Skandia Tour Elit hittills, så jag tar bara med mig positiva saker ifrån Sölvesborg. Det är ingen tävling i helgen som kommer utan nu är jag ledig några dagar och ska passa på att göra klart lite skolarbete, träffa familj och vänner och spela lite golf!

“Just” a 4th place is what I ended up with in this weekend’s tournament. I started off really good in the last round and I was one under par after six holes, but then I did a few bad misstakes and it destroyed my score… I finished five shots behind the leader with the scores 79-78-77 and apart from two triple bogeys and one double I am actually quite happy my performance! It was definitely not an easy course and yet this is my best finish at Skandia Tour Elit so far, so I will bring a lot of positive things with me from Sölvesborg. I do not have any tournaments this upcoming weekend so I will have some time to catch up on school, be with friends and family and play some golf! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!