From one great course to another

IMG_0911_Fotor IMG_0935_Fotor IMG_0944_Fotor

Great day at Ullna GC yesterday, now I am really excited to play some good golf tomorrow!

Nu är det dags för tävling igen! Den här gången är det Skandia Tour Elit nere på Sölvesborgs GK som står på schemat och på den här banan gäller det att både slå långt och rakt kan jag säga… Det är en skogsbana och den är så sjukt smal, det är verkligen träd överallt! Dock så är den i väldigt bra skick och det ska bli en rolig utmaning att få gå ut och spela imorgon. Jag laddade upp inför den här tävlingen med lite spel på hemmabanan igår och spelet kändes ganska stabilt då så med lite flyt och rätt trädstudsar kan det gå bra imorgon!

It is time for a new tournament again! This time Skandia Tour Elit at Sölvesborgs GK is on the schedule and on this course you really have to shoot long and straight to stay alive… The course is located in the woods and the fairways are really narrow, there are trees absolutely everywhere! The course is in really good shape though and I believe it is going to be a fun challenge to go out and play tomorrow. I prepared for this tournament with a round on my home course yesterday and my game felt pretty solid then so I believe this can work out just fine with a little bit of luck tomorrow!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!