Öland was great!

IMG_0869_Fotor IMG_0826_Fotor IMG_0862_Fotor IMG_0885_Fotor_Fotor_Collage IMG_0798_Fotor

Ledsen att jag inte hann blogga under lägret på Öland hörni! Vi hade lite fullt upp med att träna golf hela dagarna och plugga till alla prov som jag hade den här veckan på kvällarna… Men vi hade i alla fall ett jättebra läger där nere Ekerum, banan var superfin och golfen fungerade bra! Jag och Alice sköt på par och kom trea på en partävling som gick där nere sista dagen och det gick bra även när vi va ute och spelade bara vi i laget också, så det var kul. Det går i och för sig inte att ha tråkigt när man är med det här härliga gänget!

Sorry for not updating during the training camp at Öland guys! We ere pretty busy practicing all day long and I had to study for all the tests I had this week during the evenings… But we did at least have a great couple of days at Ekerum, the course was really good and we all played good as well! Me and Alice shot even par and placed 3:rd on a couples competition the last day and it went really well out on the course the other days too, so it was really fun! It is however impossible to be bored when you hang out with these guys! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!