Unpack and repack

IMG_0702_FotorIMG_0710_FotorIMG_0757_FotorIMG_0706_FotorIMG_0761_Fotor

The rainbow visited us out on the course today… That means the weather was pretty weird but hopefully it will get better tomorrow when it is time to hit the road again!

Man vet att säsongen är igång när man knappt hinner packa upp väskan innan det är dags att packa den igen. Jag har bara varit hemma i Uppsala i några dagar och det är redan dags för nya äventyr igen. Den här gången bär det av ner till Öland med klubben för några dagars spel och träningsläger på Ekerum. Det ska bli kul att få träffa hela laget igen och jag har dessutom aldrig varit på Öland förut så jag ser fram emot det med!

You know the season has started when you barely have time to unpack the suitcase before it is time to repack it. I have only been home in Uppsala for a few days and it is already time for new adventures! This time I am off to Öland with the team for a few days of practice and play at Ekerum. It is going to be so much fun to meet the entire team agan and I have never been to Öland before so I look forward to that as well!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!