Pure love!

IMG_0472_Fotor IMG_0429_Fotor IMG_0446_Fotor IMG_0473_Fotor

This is why I love this game!

Det var inte helt fel att få komma hem till det här igår; strålande sol och perfekt golfväder! Det var verkligen rena drömmen och jag kunde inte ha bett om en härligare premiär här i Uppsala och på Söderby GK. Idag var det lika fint väder och det känns som att sommaren äntligen är på väg nu. Det är i alla fall inte så himla många veckor kvar! Det märks i skolan också eftersom jag har ganska många prov att göra nu framöver.. Jag måste ligga i lite på den fronten så imorgon är det nog bara plugg och fys som gäller.

It was not too bad to come home to this yesterday; the sun was shining and the weather was perfect for golf! It was like a dream and I could not have asked for a better première here in Uppsala and at Söderby GK. The weather was just as good today and it feels like the summer is just around the corner. It is at least not that many weeks left! But I am starting to notice it in school as well since I have pretty many tests coming up soon… I simply have to put in another gear so tomorrow will be all about studies and some workout. 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!