Abbekås Open

590a77f46224b149181dcb0fa178631d_FotorIMG_0385_FotorIMG_0312_Fotor

Early mornings and late evenings…

Hej allihopa, hoppas ni har haft en bra helg! Det har i alla fall jag haft och det var riktigt kul att få tävla igen även om det gick sådär. Det var väldigt svåra förhållanden under tävlingen och Abbekås är verkligen inte lätt när det blåser så mycket som det gjorde. Tjejerna vann på 75-77 och då var det både LET och LPGA spelare med… Jag är ändå väldigt nöjd med mitt spel, svingen har aldrig känts så bra som den har gjort de senaste dagarna och jag har aldrig slagit så många bra slag som jag gjorde under tävlingen heller. Däremot var mitt närspel väldigt off och så fort jag missade gjorde jag i princip dubbel och då rinner scoren iväg! Men men. Nästa helg är det tävling igen och då får jag prova lyckan igen. Nu är jag tillbaka i Uppsala igen och ska strax ut och spela en runda med några vänner! Ha en fortsatt härlig söndag.

Hello everyone, I hope you have had a great weekend! I sure have and it was so much fun to compete again even though it didn’t go to well. The conditions during this tournament was awefully tough and Abbekås is not an easy course when it is as windy as it was this weekend.  The winning score was 75-77 and both LET and LPGA players played in this tournament… I am actually pretty happy with my game, my swing have never felt this good before and I have never hit so many good shots during a tournament either. But my short game was really off and any time I missed I practically made double bogey and it is impossible to score well then! However, it is time for a new tournament next weekend and hopefully it will work out a little better. Now I am back in Uppsala again and I am just about to head to the golf course to play a round with some friends! Have lovely Sunday. 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!