playing in storm

IMG_0249_Fotor IMG_0247_Fotor IMG_0253_Fotor

Fun but windy out on the course today!

Idag åkte jag och André ner till Abbekås för att spela in banan inför helgens tävling och man kan säga att det blåste lite där nere… På vissa hål var det verkligen storm och det var knappt så att jag kom fram till hålet kändes det som! Men det gick ändå helt okej och jag tycker banan är riktigt rolig så det känns bra inför fredag då tävlingen börjar. Det ska blåsa lite mindre under helgen också så det är bara att köra på. Imorgon bli det lite träning och kanske även spel på en annan bana som uppladdning!

Today André and I drove down to Abbekås to play the practice round for this weekend’s tournament and you could say it was a little windy down there…  At some holes it felt like it was storm and the wind made it very difficult to hit the greens. But it still worked out pretty well and I think it is a fun course so I am excited to start the tournament on Friday! The wind is supposed to calm down this weekend so I am going to give it my all! Tomorrow I will do some practice and maybe play another course as preparation.

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!