Love the team

2_Fotor IMG_0066_Fotorkpö IMG_0103_Fotor IMG_0111_Fotor IMG_0102_Fotor IMG_0122_Fotor

Love being a part of this team, we have so much fun together!

Det är verkligen så roligt att få tillhöra ett lag igen! Vi har haft ett par riktigt bra träningsdagar här nere i Halmstad och det har blivit mycket spel och närspelsträning under tiden som vi har varit här. Vi har bott och tränat på Halmstad Golfarena och vi har spelat på Halmstad GK varje dag. Båda anläggningarna har varit i riktigt bra skick för att vara så tidigt på säsongen, så det var ett stort plus. Nu bär det av ner till Höganäs för ytterligare en veckas träning. Nästa helg är det årets första tävling på svensk mark, Abbekås Open, och det ska bli såå roligt att få tävling lite igen!

It is so much fun to be part of a team again! We have had a couple of great days down here in Halmstad and we have both practiced a lot of short game and played out on the course while we have been here. We stayed and practiced at Halmstad Golf Arena and we played at Halmstad GC every day. Both facilities have been in great condition given the fact the season just started. Now I off to Höganäs for one more week of practice before it is time for my fist tournament on swedish ground this year, Abbekås Open, and I am so excited to compete again! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!