Catching up!

Sorry jag vet att jag har varit lite off de senaste dagarna, jag haft fullt upp med att jobba, träffa gamla vänner, komma tillbaka skolan och in i träningsrutinerna igen så bloggandet kom lite i andra hand. Men nu är jag tillbaka igen! Så här såg mina sista dagar i Åre ut och det var verkligen såå härligt. Jag fyllde år i lördags och då passade vi på att åka upp till stugan igen för att fira och det var riktigt mysigt. Dagen efter åkte jag lite skidor och gick på afterski med några gamla vänner, så man kan säga att det var ett grymt bra avslut på lovet! Nu är jag nere i Halmstad på träningsläger med teamet från Ullna och just nu sitter vi och kollar på US Masters allihopa så vi får höras mer imorgon! Natti

Sorry I know I have been a little off lately, I have been busy working, catching up with old friends, getting back to school and getting back to my routines again so the blog came in second hand a while. But now I am back again! This is what my last days in Åre looked like and it was soo nice! It was my birthday last Saturday so we headed up to the cottage again to celebrate and it was really cozy. The day after I skied together with some friends and we also went to an afterski later. In other words, the holiday ended really good! Now I am down in Halmstad on a training camp with my team from Ullna and right now we are all watching the US Masters on TV so I will write to you more tomorrow! Night.

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!