Happy easter!!

IMG_0076_Fotor IMG_0097_Fotor IMG_0143_Fotor IMG_0134_Fotor IMG_0127_Fotor IMG_0135_Fotor IMG_1629_Fotor

Wonderful day at the mountain today!

Glad Påsk på er, hoppas ni har haft en härlig dag!! Det har i alla fall jag haft! Mamma och jag passade på att åka upp till min morbrors stuga efter jobbet för lite afterski/afterwork i solen (pensionärerna lyxade till det med en flaska vin och jag tyckte det såg så härligt ut så var bara tvungen att fota). Det var verkligen sååå skönt att få koppla av lite för vi hade riktigt mycket att göra på jobbet idag, det kändes nästan som att varenda människa var hos oss och käkade idag! Men det är så det ska va, jag tycker det är så mycket roligare att jobba när man har mycket att göra hela tiden. Imorgon lär det bli mycket igen så jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen. Vi hörs!

Happy easter everyone, I hope you have had a wonderful day! I sure have! Mom and I went up to my uncles cottage after work to have some afterski/afterwork in the sun today (the elders thought a boutle of wine was in place and i just thought it looked so nice I just had to take a photo). It was sooo nice to relax for a moment because we had so much to do at work today, it almost felt like everyone was having lunch at our place today! But that is how it should be, I think it is so much more fun to work when I have a lot to do all the time. It probably will be just as much to do tomorrow so I better go to bed now. Talk to you later!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!