Home sweet home

IMG_0062_FotorIMG_0065_FotorIMG_0061_FotorIMG_0066_Fotor

It is so nice to be back home. If you are in Åre, come visit me at work! We have so much good food and “fika” (coffee and pastries) upp here so there really is no reason for you not to come! 

Åre är verkligen galet härligt runt Påsk. Solen skiner, temperaturen ligger precis under nollan och alla verkar vara på bra humör, love it! Jag har varit hemma i två dagar nu och det är så mysigt att få spendera lite tid med familjen igen. Både jag och mamma jobbar uppe i Ullådalsstugan på dagarna och det är ju perfekt! Det är både roligt att få jobba lite, jag får spendera mer tid med mamsen och det är alltid bra med lite extra pengar i kassan. Det blir dock inte så mycket golf medan jag är här hemma och jag saknar redan känslan av att slå från gräs. Men det kan vara bra med en liten paus ibland och det dröjer inte så himla länge innan det blir lir igen!

Åre is absolutely incredible this time of year. The sun is shining, the temperature is just under zero degrees C and everybody seems to be in a good mood, love it! I have been home for two days now and it is so nice to be able to spend some time with my family again. Both me and mom works att Ullådalsstugan during the days and it is just perfect! It is both fun to work some, I get to spend more time with mom and it is always good to get some extra money. Unfortunately I don’t get to play so much golf while I am here and I already miss it. But sometimes it is good with a small break and it won’t be too long before I get to play again! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!