Back on Swedish ground

IMG_9399_FotorIMG_9402_FotorIMG_9407_2_FotorIMG_9322_FotorIMG_9323_FotorIMG_9341_FotorIMG_9377_FotorIMG_9284_FotorIMG_9393_Fotor

The sun finally returned! It was a bit windy this day though, some of the guys had to hit drives on a long par 3 and everyone was pretty exhausted on the way home.

Tillbaka på svensk mark igen efter ett par riktigt grymma veckor i Spanien med mycket träning, spel och skratt! Vi har verkligen haft det så bra där nere och det kändes ganska tungt att behöva åka därifrån, precis när solen hade kommit tillbaka dessutom… Men det var ändå rätt skönt att få komma hem och vakna upp i min egna säng imorse så jag antar att jag kom över det ganska fört. Nu snart väntar en veckas påsklov hemma i Åre innan det är dags för nästa träningsläger med Team Ullna nere i Halmstad!

Back on Swedish ground again after a few awesome weeks in Spain full of practice, golf and laughter! We truly had an amazing time down there and it felt pretty bad to have to leave, just as the sun returned as well… But it was still very nice to come home and wake up in my own bed this morning so I guess I got over it real quick. Now I have a week of vacation at home in Åre to look forward to before I head down to Halmstad for another training camp with Team Ullna this time!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!