Never ending

IMG_9244_Fotor

Det har regnat konstant här i flera dagar nu och jag börjar längta hem för det går knappt att spela golf längre. Castellon tävlingen som skulle ha varit 72 hål kortades ner till 36 hål för att det regnade så mycket och just nu ligger greenerna under vatten så det blir inget spel idag heller. För er som undrar hur det gick i tävlingen så slutade jag delad 5:a. Jag spelade bra men missade alldeles för mycket puttar sista rundan så scoren blev +4. Men jag är ändå rätt nöjd med den starten på säsongen och jag längtar redan till nästa tävling! Det känns som att det bara är en tidsfråga innan de riktigt låga scorerna börjar komma.

It has been raining constantly for several days now and I am starting to feel homesick because you can barely even play golf anymore. The Castellon tournament had to be played over 36 holes instead of 72 because of the extreme weather and right now the greens are under water so we won’t be able to play today either. For those who wonder how the tournament went, I finished tied for 5th place. I played well but I missed way too many putts the last round so the finishing score was +4. I am pretty happy with that start to the season though and I am already yearning for the next competition! It feels like it os just a matter of times before the really low scores starts to come.

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!