-2 after 2

IMG_9259_FotorIMG_9221_FotorIMG_9232_Fotor

Yes, it is raining a little

Det har verkligen regnat heeela dagen idag. Jag skulle ha gått ut 13:38 men men eftersom det regnade så mycket blev starten förskjuten i en timme och fyrtio minuter. Jag kom alltså inte ut på banan förrän 15:18 och efter två spelade hål var det precis som att himlen öppnade sig och regnet bara öste ner. Banan blev helt översvämmad på bara några minuter och det var bland det galnaste jag har varit med om! Det gick såklart inte att fortsätta så vi kommer få spela klart andra rundan imorgon bitti. Jag började i alla fall rundan med två birdies idag så det blir najs att få börja morgondagen med det på scorekortet.

It truly has been raining all day today. I was supposed to start my round at 13:38 but the start was delayed one hour and forty minutes because of the bad weather. So I didn’t get out on the course until 15:18 and after two holes it was just like the sky opened up and the rain was completely pouring down. The course was flooded in minutes and it was one of the craziest things I have experienced! We could of course not continue so we will have to finish the second round tomorrow morning. I did at least start with two birdies today and it will be nice to start the round with two circles on the scorecard tomorrow.

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!