Castellon – first round

IMG_9278_Fotor

The season of 2015 has officially started! The picture is a bit misleading though, I had like three layers of clothes on today.

Första rundan av Castellon Championship är avklarad och det blev en helt okej start för min del trotts att jag började med en del onödiga bogeys de första hålen. Min score blev 75 idag men jag har inte sett nån resultatlista så jag vet inte hur det står sig mot resten av startfältet. Det blåste dock rätt mycket idag och på eftermiddagen började det regna också så det är förmodligen inga superlåga scorer… Det står att det ska regna imorgon med så jag får ställa in mig på det och göra det bästa av situationen! Tänkte försöka slå lite rakare och putta lika bra som idag så ska det nog funka.

The first round of Castellon Championship is now over and I got off to a pretty good start even though I opened up with a few lame bogeys on the first holes. My score was 75 today but I haven’t seen a score board yet so I have no idea how good it is compared to the rest of the field. It was quite windy today and it started to rain in the afternoon so the scores are probably not super low… It is suposed to rain tomorrow too so I will prepare for that and do the best of the situation! My plan is to hit a bit straighter and putt just as good as I did today and hopefully it will go my way tomorrow.

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!