match play

Home / COMPETITION / match play

match play

IMG_9107_Fotor IMG_9108_Fotor IMG_9110_Fotor IMG_9192_Fotor IMG_9153_Fotor IMG_9191_Fotor

You just gotta love match play! 

Det har blivit mycket tävling här nere de senaste dagarna och mer kommer det att bli! För några dagar sedan var det ju tävling mellan årskurserna på gymnasiet och den tävlingen slutade delat mellan ettorna och tvåorna efter ordinarie tid, men som tur är vann tvåorna efter särspel. Det hade nog blivit ett himla tjat om ettorna hade vunnit… Hursomhelst, vi har även hunnit med att spela matchspel mot ett spanskt lag de senaste dagarna och även den tävlingen blev riktigt jämn. Uppsala ledde efter gårdagens foursomematcher med 7-4, men efter dagens singlar slutade båda lagen på samma poäng och tävlingen avgjordes inte förrän på det fjärde särspelshålet där Uppsala stod som segrare till slut! Imorgon börjar första rundan av Castellion Championchip och det ska bli så kul att få dra igång tävlingssäsongen nu!

We have had a lot of competitions down here lately and more is to come! A couple of days ago we had the competition between the different classes at the high school and it ended with a tie between the first- and second graders after ordinary time, but luckily the second graders won after playoff. It would have been so much noise if the first graders would have won… Anyway, we have also played a competition against a Spanish team during the last couple of days and it was a very even match as well. Uppsala was in the lead by 7-4 after yesterdays foursomes, but both teams were tied after todays single matches and the competition wasn’t over until after the fourth playoff hole where Uppsala stood as victors! Tomorrow the first round of Castellion Championchip starts and it is going to be so much fun to start the season for real now! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!