One week done

Home / TRAINING / One week done

One week done

IMG_8791_Fotor IMG_8792_Fotor IMG_8795_FotorIMG_8793_Fotor

We played another course today, one that’s called Mediterráneo. It takes about one hour to get there by bus but it was fun to play a different course for a change!

Äntligen har vi fått ett internet som funkar! Det har varit riktigt svårt att komma ut på nätet de senaste dagarna så jag har inte kunnat uppdatera någonting, men nu funkar allt som det ska igen. Det har blivit väldigt mycket spel på bana sedan sist och det har gått både upp och ner för min del. Det blir väldigt många birdies, en hel del bogeys och för få par, så jag har lite att jobba på där. Vädret här är i alla fall helt perfekt och alla börjar få riktigt fina golfbrännor nu… Imorgon har vi dock halva dagen ledig eftersom alla börjar bli lite slitna så jag kan tänka mig att många kommer ligga vid polen och försöka sola bort lite av den. Jag kommer behöva plugga imorgon så vi får se om jag hinner med det.

Finally we got a working wifi! It has been really hard to get out on the internet lately and I haven’t been able to update a thing, but now everything works as it should again. We have been playing a lot out on the course since the last time and my game has gone up and down a lot. I make a lot of birdies, too many bogeys and just a few pars, so I have to work on that. The weather here is perfect though, everyone is starting to get a very nice sun burn by now… However, we will have half the day off tomorrow and my guess is that most people will stay by the pool and make an effort to even the sun burn a little. I have to study tomorrow so we’ll see if I have time for that. 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!