Up before the sunrise

IMG_8197_FotorIMG_8193_FotorIMG_8191_Fotor

Love the mornings here in Spain, it is so nice to wake up to this every day!

Det är faktiskt väldigt skönt att köra igång dagen med ett lätt fyspass på morgonen. Jag brukar alltid köra ett fyspass i gymmet på morgonen innan golfträningen hemma och det är ett grymt sätt komma igång på om man är lite seg på morgnarna. Här gör vi likadant. Vi börjar med ett stretchpass på rangen 7:00 sedan är det frukost, följt av antingen spel på banan eller träning med gruppen eller på egen hand. Vi är uppdelade i två grupper så ena gruppen spelar på morgonen och den andra på eftermiddagen. På kvällarna är det sedan antingen fys, plugg eller eget innan middagen. Sedan är jag ganska färdig och redo för sängen, så det är ungefär så här våra dagar ser ut här i Spanien. Nu är det dags för träning!

It is actually very nice to start the day with a light workout in the morning. I always do a morning workout in the gym before golf practice at home and I believe it is a grate way to get going if you tend to have a slow start in the mornings. We do the same here. We start the day with a stretch session at the range 7:00, after that we have breakfast and then we either play out on the course or practice with the group or on our own. We are divided into two groups so the first group play in the morning and the second one in the afternoon. In the evenings we have either workouts, homework or other things before dinner. After that I am pretty much exhausted and ready for bed, so this is what our days looks like here in Spain. Now it is time for practice!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!