First day at Panoramica

IMG_8148_Fotor IMG_8142_Fotor IMG_8159_Fotor IMG_8144_Fotor IMG_8145_Fotor IMG_8146_Fotor IMG_8093_Fotor IMG_8160_Fotor IMG_8168_Fotor

I love this place! It kind of feels like home.

Det är verkligen såå skönt att äntligen vara här! Resan hit tog verkligen en hel evighet och vi fick knappt 3 timmars sömn igår, men att få vakna upp till strålande sol och 20+ grader vägde definitivt upp för det. Det var dessutom väldigt kul att få komma ut och spela på banan direkt på morgonen även om alla var lite slitna efter den långa resan. Vi fick till och med in ett litet fyspass på kvällen innan vi käkade middag och gick o la oss. Jag somnade som en stock och känner mig lite piggare inför en heldag på banan med spel och träning!

It is soo nice to finally be here! It truly took forever to get here and we barely got more than 3 hours of sleep last night, but to wake up to sunshine and 20+ degrees definitely made up fore it. It was very fun to get out on the course and play directly in the morning even if everyone was pretty exhausted after the long trip. We even managed to squeeze in a workout before dinner and before it was time to go to bed. I fell a sleep right away last night so today I feel ready for an entire day at the golf course!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!