New arrivals

IMG_7961_Fotor IMG_7960_Fotor IMG_7950_Fotor IMG_7949_Fotor IMG_7948_Fotor

New in for the season! 

Det märks att säsongen drar igång snart. Idag var det strålande sol ute och det kändes nästan som att man kunde gå ut och spela en runda utan problem. Dessutom är det mindre än tre veckor kvar till årets första tävling drar igång och jag börjar bli riktigt taggad! Igår innan träning svängde min tränare förbi med några träklubbor också, TaylorMades nya G15 och det ska bli riktigt kul att få testa dem på gräs i helgen. Idag var även Toomas Palusaar här med några tester från den nya kollektionen av Sunice golf wear. De har grymma grejer så jag är verkligen glad att han kan hjälpa mig att beställa lite nya kläder inför säsongen!

You can tell the season is about to start. The sun was shining brighter than ever today and it almost felt like you could go out and play a round without any problem. It is also less than three weeks left until the first tournament of the year starts and I am starting to get really excited! Yesterday my coach swung by and dropped off some woods, TaylorMade’s new G15 and it will be so much fun to be able to try the out on grass this weekend. Today Toomas Palusaar visited me swell and he brought some stuff from the new collection of Sunice golf wear. They truly have awesome stuff and I am so glad he can help me order some new clothes for the season! 

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!