Feeling better

This is what our indoor practices looks like during the winter, so imagine how happy I was to be able to play for real last week!

Nu är jag på fötter igen och börjar äntligen känna mig lite bättre från förkylningen. Det finns verkligen inget tråkigare än att vara sängliggande och det var verkligen så skönt att få till ett golfpass imorse innan skolan och komma igång lite igen. Jag har bara en lektion idag så jag ska passa på att uträtta några ärenden i eftermiddag och sedan är det träning med Team Ullna ikväll. Vi ska till Täby och spela simulatorgolf så det blir en lite annorlunda träning. Det kändes ändå lite segt imorse att behöva ställa sig och slå bollar in i ett nät igen efter en vecka utomhus, så det här kanske blir lite roligare. Dessutom åker jag ju utomlands i övermorgon igen så ska verkligen inte klaga! Hörs senare

Now I am on my feet again and finally I am starting to feel a bit better from the cold. There truly is nothing more boring than being confined to bed and it was so nice to be able to squeeze in a practice session before school this morning to get going again. I only have one lesson today so I will take the opportunity to run some errands this afternoon and after that I will have practice with Team Ullna tonight. We are going to Täby to play simulator golf so it is going to be a different type of practice. After all it felt bit dull to hit balls towards a net again after a week on grass, so hopefully this will be more fun. Besides, I am going to Spain in two days so I will definitely not complain! Talk soon

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!