Home for a few days

IMG_7716_Fotor IMG_7652_Fotor IMG_7658_Fotor IMG_7655_Fotor IMG_7669_Fotor IMG_7665_Fotor IMG_7719_Fotor IMG_7718_Fotor IMG_7714_Fotor

We spent the last day in Portugal on a trip to Montado GC which was pretty fun. It was nice to play on a different course for a change. 

Allt gott har sitt slut och nu är jag tillbaka hemma i Sverige efter en galet rolig vecka utomlands. Även om det kändes tråkigt att lämna Troia och säga hejdå till alla härliga människor så var det rätt skönt att få komma hem och sova i min egna säng igen. Nu hinner jag i princip bara packa om och fixa med lite saker innan det bär av utomlands igen! På fredag åker jag till Spanien med golfgymnasiet och innan dess måste jag försöka bli frisk från en förkylning som jag åkte på förra veckan, fixa nya träklubbor inför säsongen och ta igen lite skolarbete. Det blir inte mycket vila med andra ord.. Men så är livet som elitidrottare! Kram på er

Everything good comes to an end and now I am back home in Sweden after a crazy fun week abroad. Even if it felt a bit sad to leave Troia and say good bye to all the grate people it was pretty nice to come home and be able to sleep in my own bed  again. Now I basically only have time to repack my things and fix some stuff before I am heading off abroad again. On Friday I am off to Spain with my high school team and before that I have to recover for I cold I caught last week, try out new woods for this season and catch up on some homework. I will not have time for much rest in other words.. But that is life as an athlete! Hugs to you

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!