Fun days

Home / TRAVEL / Fun days

Fun days

IMG_7595_Fotor IMG_7594_Fotor IMG_7597_Fotor IMG_7593_Fotor IMG_7592_Fotor

Det är nästan lite läskigt hur fort en vecka går. Snart är det dags att åka tillbaka hem till Sverige och lämna det här härliga stället. Det är tur att man hinner med rätt mycket på några dagar ändå. Det har blivit mycket golf, tävlingar, äventyr och en hel del skratt! Imorgon ska vi åka iväg och spela en annan bana, jag kommer inte ihåg namnet på den just nu men det ska bli kul i alla fall. Hörs imorgon! Kram

It is almost scary how fast a week passes by. Soon it is time to go back to Sweden and leave this wonderful place. Luckily you can do a lot of fun on a few couple of days. It has been a lot of golf, competitions, adventures and a lot of laughter! Tomorrow we are going to play another course, I do not remember the name right now but it is going to be a lot of fun any way. Talk to you tomorrow! XO

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!