Competition time

IMG_6936_Fotor IMG_6527_Fotor

Ännu en grym dag har passerat här i Portugal och idag var det match som stod på schemat. Juniorerna mötte seniorerna i poängbogeyspel och det blev faktiskt ganska tajt om segern som till sist gick till oss juniorer. Jag spelade helt okej till och från men jag förlorade min match med en poäng mot proffset Rickard Malmgren. Jag har lite svårt att förstå det här med poängbogey men det var kul att få va ute på bana och spela hur som helst. Imorgon blir det en prestigefylld match mellan mig och brorsan ute på banan. Hoppas ni har det bra där hemma! Jag har det verkligen toppen här. Kram och gonatt!

Another awesome day has passed by here in Portugal and today match play was on the schedule. The juniors met the seniors in play for points and it was actually a pretty even match but we juniors won in the end. I played pretty good very now and then but I lost my match agains the pro Rickard Malmgren. I am not found of this type of game but it was fun to be out on the course and play anyway. Tomorrow I will be up agains my brother and it is going to be a prestigious match. I hope you all are having a great time wherever you are! I am for sure having a blast here! Sleep well and big hugs!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!