Olá Portugal!

Åh vad jag har saknat det här! Golf utomhus i solsken och värme tillsammans med härliga människor är verkligen rena drömmen. De två första dagarna av Golf Plaisir Junior Camp här på Troia har varit riktigt bra och det är en fröjd att få se bollen flyga igen. Dessutom bor vi på ett superfint hotel nära havet, golfbanan är en rolig och tuff linksbana som bjuder på många utmaningar och vädret är perfekt att spela golf i! Portugal levererar helt enkelt och det känns grymt härligt att få spendera hela veckan här. Nu ska jag ta och sova och ladda inför morgondagen, men vi hörs då med. Natti!

Oh I have missed this! Golf outside in the warmth of the sun together with amazing people is like a dream. The first two days of the Golf Plaisir Junior Camp has been really good and it is so much fun to se the ball fly again. We are staying at a very nice hotel near the sea, the golf course is a very fun and tough links course which offers a lot of challenges and the weather is perfect for golf! Portugal simply delivers its best and it feels really good to be able to spend the entire week here. Now I am off to bed to recharge for tomorrow, but I will write to you then. Sleep well!

Leave a Comment

Contact Me

Send me an email and let me know what's on your mind!